Salgsudvikling

Deltacon hjælper salgsorganisationer til at øge omsætning og indtjening.Salgsudvikling

Deltacon har mange års erfaring i salg og marketing fra forskellige brancher. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens salgsproces og kommer med forslag til indsatsområder i tæt samarbejde med salgsorganisationen.

Det er vores erfaring, at mange virksomheder meget gerne vil have nye kunder. Alligevel er det ofte sådan, at netop tilgang af nye kunder er netop det, man ikke når i hverdagens travlhed.

Deltacon kan hjælpe!!

Deltacon kan indtræde som midlertidig salgsressource, bistå med mødebooking, kampagner o.s.v.

Desuden tilbyder vi salgstræning samt rekruttering af nye salgsmedarbejdere.

Hvordan gør vi?

Deltacon tager udgangspunkt i den problemstilling som virksomheden står med her og nu. Vi fortager en analyse af muligheder og i fastlægger i samråd med ledelsen hvilke aktiviteter, som skal gennemføres. Vi kigger på, om I anvender de rigtige salgsværktøjer. Har virksomheden et velfungerende CRM-system? Deltacon kender de fleste systemer på markedet og hvilke faldgrupper, man gerne skal undgå.

Markedsføring

Deltacon er ikke et marketingbureau, men vi kommer gerne med idéer til kampagner, som kan fremme salget. Generelt er det vores erfaring, at mange virksomheder kan markedsføre sig af nye kanaler, uden at det nødvendigvis koster store summer på marketingbudgettet. F.eks. er integration med sociale medier et område, som de fleste virksomheder bør forholde sig til. LinkedIn Twitter Facebook

Kontakt os på 20116400 eller på info@deltacon.dk så vi kan tale om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.